Schaaldieren & Kikkerbillen

Scampi & Gamba “Black Tiger

 • Scampi 16/20 Easy Peel

 • Scampi 16/20 Gepeld

 • Gamba 8/12

 • Gamba 16/20 Body Peel

De “Black Tiger” garnaal is één van de belangrijkse visproducten in Azië. “Black Tiger” verwijst naar de grote zwarte strepen op zijn lichaam en is hoofdzakelijk afkomstig van de volgende regio’s: Thailand, Bangladesh, India, Indonesië en Maleisië.

De “Black Tiger'“ is wereldwijd één van de populairste garnalen, ook in België. Door z’n populariteit, wordt hij op grote schaal gekweekt.

Voor de klanten die liever geen gekweekte garnalen consumeren, bieden we ook wilde Argentijnse scampi’s aan.


Scampi “Argentijns” Wild

 • Scampi 16/20 Easy peel

De Argentijnse garnaal is een echte rijzende ster in de visindustrie.

Door nieuwe en efficiëntere visserijtechnieken is er de voorbij jaren meer aanvoer gecreëerd en is de marktprijs enorm gedaald. De Argentijnse garnaal wordt altijd wild gevangen.

Hoe zit het dan met de duurzaamheid van de visserij?

Omdat de Argentijnse garnaal een korte voortplantingscyclus heeft en omdat er strenge quota’s opgelegd zijn aan de industrie is dit de ideale garnaal om te verdelen.

Ze zijn niet gekweekt en bewerkt zoals hun Aziatische tegenhanger, maar ze zijn toch betaalbaar, wild en duurzaam.


Langoustines

 • 8/12

Ookal heeft de langoustine meer de reputatie om populair te zijn in de Mediterraanse landen, wordt het grootste deel van de langoustines gevangen in de Oostelijke Atlantische Oceaan.

Onze diepvries langoustines zijn afkomstig van de wateren rond Schotland. Langoustines zijn één van de belangrijkste exportproducten van de Schotse visindustrie. De langoustines worden gevangen langs de Noordelijke en Noord-westelijke kustlijn tot op een diepte van 500 meter.


Kikkerbillen (SKB)

 • 8/12

Kikkerbillen zijn een echte delicatesse en wordt geserveerd in de betere horecazaken.

Onze kikkerbillen zijn afkomstig van één van de oudste visbedrijven in Indonesië en zijn op een volledig duurzame manier geproduceerd. Dit geeft ons de garantie dat onze kikkerbillen, keer per keer om onze vingers van af te lekken zijn.


Kreeftenvlees

 • 2 blokjes rauw Canadees kreeftenvlees

Nu krijg je de kans om nog veel meer te doen met je kreeft dan enkel klassiek te koken. Het vlees wordt rauw en op z’n geheel verwijderd uit de schaal van de kreeft en ingepakt.

Voor diegene die liever geen levende kreeft consumeren, of die ze liever niet koken is dit ook het ideale alternatief. Dit product wordt geproduceerd in Canada en heeft dus als gevolg dat ze geen lange periode hebben gespendeerd in gevangenschap voor ze verwerkt worden.


Luxury Krab

De luxury krab is een blok van 100% echt krabvlees, afkomstig van snow krab. Met andere woorden, hier komt er 0% surimi aan te pas. Dit is perfect om zelf een echte krabsalade te maken of om te verwerken in andere bereidingen.


Nobashi Garnalen

De Nobashi garnaal is vooral bekend voor z’n toepassingen in de Aziatische keuken, zoals sushi.

TAPA’S

Torpedo Garnalen

Torpedo garnalen zijn een echte topper! Met panco gepaneerde garnalen met staart, perfect voor alle gelegenheden.


Calamares Romana

Gepaneerde inktvisringen voor in de frituur. Bij calamares is het belangrijk om een zachte kwaliteit te gebruiken, dit zal zorgen voor een zachte beet en vermijdt een rubberig gevoel bij het serveren.


Noordzeekroket “Blue Ocean”

De Noordzeekroket is onze eigen creatie. De Noordzeekroket is een viskroket, gevuld met vis die wij eigenhandig kopen op de Belgische visveilingen. Alle kroketten worden met de hand gerold en zijn van hoogstaande kwaliteit.

Ons recept is afkomstig van sterren-chef Maarten Bouckaert. Om meer te weten te kom over Maarten en z’n restaurant ‘Castor’ in Kuurne, surf naar: www.cas-tor.be


Pure Daphne

 • Garnaalkroket 4st

 • Garnaalkroket 24st

 • Kaaskroket 4st

 • Kaaskroket 20st

 • Garnaalballetjes 16gr (oven-kroket)

 • Kaasballetjes 16st (oven-kroket)

 • 8 x visschelp 27.5gr

 • 24 x Tapa kroket (Garnaalkroket, Kaaskroket, Ganda-ham kroket)

TNS staat voor innovatie op de markt van kroketten, ovenhapjes en bereidingen. Ze blinken uit dankzij hun huisgemaakte recepten en hun verse ingrediënten. Met lokale ingrediënten uit onze eigen eetcultuur of aangepaste kroketten en ovenhapjes voor elke gelegenheid.


Mossel gepaneerd

Voor wie graag eens een mosseltje eet, maar geen zin heeft in een hele pot, kan ook een gepaneerd mosseltje proberen. Een simpele, maar overheerlijke snack!


Escargot

Echte Bourgondische escargots van Franse origine!

Extra grote schelpen, met zacht vlees en gevuld met Ambachtelijke lookboter.


Mossel Halve schelp

De Nieuw-Zeelandse Greenshell Mossel wordt wereldwijd beschouwd als één van de mooiste en lekkerste mosselsoorten.

De grote, felle groene schelp wordt volledig gereinigd tijdens productie en is dus volledig zand vrij en bereiding-klaar.


Crispy Seafood

Een krokant Thais deegzakje, gevuld met een mengeling van krokante groentjes en scampi’s. Zonder toegevoegde artificiële voedingstoffen. Kort in de frituur en genieten maar!